Gertrude schrijft naast kinderboeken regelmatig historische teksten in opdracht van particulieren, bedrijven, instanties, stichtingen of gemeenten.  In Arnemuiden staan wat informatieve borden met teksten van haar hand.

Verder heeft ze onder andere de volgende publicaties gedaan:


Voorkant2
Arnemuiden Magazine
Arnemuiden heeft zijn eigen glossy, het Arnemuiden Magazine. In 2012 is het eerste magazine uitgegeven. In de glossy staan verhalen over Arnemuiden geschreven door Arnemuidenaren. In deze editie valt te lezen over de sierlijke streekdracht van Arnemuiden, een artikel over de klokken van Arnemuiden en een verhaal over de historische scheepswerf.

Het tijdschrift komt één keer per jaar uit en wordt volledig geproduceerd, vormgegeven en uitgegeven door Origin Media Venture. Gertrude schrijft hierin artikelen over de historie van Arnemuiden.

 

 

 


Kerkgeschiedenis Ritthem
In opdracht van de Hervormde Gemeente van Ritthem schreef Gertrude een korte verhandeling over het reilen en zeilen van deze gemeente in de afgelopen 400 jaar.

Films
Naast boeken heeft Gertrude ook een aantal scripts voor films en toneelstukken geschreven. Eén van haar scripts werd verfilmd door Stichting Filmprojecten Zeeland, waar Gertrude ook als scriptwriter aan verbonden is. De film, ALERT: Dossier Verstrate heeft in de bioscoop in Vlissingen gedraaid en op het Internationaal Filmfestival Film by the Sea. De film is op dvd te koop. Hieronder staat de trailer van de film.

Om de dvd te kopen kunt u een berichtje sturen via het contact formulier.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

Nieuw verschenen