Wat reacties van lezers

Over de Strijd tegen Varoen:

“Ik zou graag willen weten of er nog een deel van de strijd tegen Varoen komt?
En ik zou ook graag willen weten of de strijd tegen Varoen verfilmt gaat worden?
Ik vind het echt een heel mooi boek.”

“Beste Gertrude, mijn zoon Niek (9jaar) gaat 14 november aanstaande je boek ‘De strijd tegen Varoen’ in zijn klas bespreken (spreekbeurt). Hij is helemaal weg van het boek, hij vond het verhaal over Roderif super spannend.Voor
Sinterklaas staat in ieder geval Het Rijk van de slangen op Niek zijn verlanglijstje!”

Over Het Rijk van de Slangen:
“Leuk sinterklaaskado voor mijn zoon Vilmar!”

“Ik heb Het rijk van de slangen uit.
Het was super spannend en leuk”

Gertrude achtergrond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook
Nieuw verschenen